Murah.Gerek.Hari.Ini

Friday, January 28, 2011

Fasha Sanda...Jejai...Nora Danish Duduk Semeja?...bio betul...!!!

-ini bukan COPY PASTE ok.....BERITA HANGAT!!!-

semalam petang wa hangin semacam.....mana tak nye...di saat kau diperlukan...lu mintak ''putus''...nasib baik wa pandai...elakkan melakukan aksi ''bercium''.......jap2..lu jangan pikir wa nak wat entri pasal seksual...atau kisah-kisah cinta yang hangat2 si najis ayam.....ni pasal moto wa la....waktu2 genting semasa wa sedang beraksi dijalanraya.....tetiba handbrake wa boley putus pulak.....memang main gila...disebabkan pengalaman wa yang tinggi...wa dapat mengelak dari bercium ngan bontot lori...giler lu...bontot orang inti daging....bontot lori berintikan besi waja semata siot...kah kah kah.,....

nak cite pasal percintaan ni pulak....wa memang banyak pengalaman jugak....hahahaha.....cite taknak kalah la katakan.....nickname pon ''Abang Ensem''...lagi mau tanya dengan wa pasal "CINTA''.....tapi lu''olzss jangan la pikir wa akan cite skang ni.....ni pasal Si Pasha Sendu....Si Jejai Bebal.....Si Nurok Nangish...

Wa naik tak paham la......baca surat khabar kerajaan sumer dok cite pasal 3 musibat ni...tgk telebisyen saluran kerajaan (wa tak mampu nak meng'kaya'kan astru....nak tengok astru pon tengok kedai mapley)...pon dok cite pasal 3 musibat ni....balik umah.....dengar pulak Pn Isteri dok syiok cerita pasal 3 musibat ni....ape yang best sangat?....ada kaitan ngan minyak RON 95 ke?....boleh menjana pendapatan wa menjadi beribu-ribu lemon ke?....(Lu orang klo nak kaya kontek wa ok...wa de buat MLM baekkk punyer!!!....search dlm tenet.......MLM: Korek2 Dapat Hasil-saya sudah,,,..anda bila lagi..)...kah kAH KAh...

lagi wa tak paham bile nampak satu awek ni kat kedai surat khabar...nampak tajuk beso tulis ''Pasha Sendu n Jejai Bebal Kompom Putus''......lu nak tau ape reaksi  awek tu?....'yes..yes....siap buat high-5 ngan member dia tu.......dalam hati wa berbisik..ape giler minah ni?....lu ingat Si Jejai Bebal tu clash ngan Pasha Sendu.....si Jejai Bebal tu nak mintak couple ngan lu ke?...klo lu kaya lain la.....ditambah pulok ngan lu cun gilewww.......auchhhhhh......cun nak mAMPOS!!!>>.kah kah kah....

Pada wa itu sumer DONIA......maksiat....syaitonn....!!!......tapi lu'olzss nak tau ape pandangan peribadi wa terhadap kes tersebut?......jawapan wa senang ringkas..murah n gerek....''ada wa kesah.....sikit pon wa tak heran...pegi la mampoS..!!..

-tujuan wa wat entri ni adalah untuk menaikkan 'kadar kesesakan'' blog wa sebab wa tau ramai orang dok carik cite pasal Si Pasha Sendu + Si Jejai Bebal + Si Nurok Nangish = Bangang!!!

TERIMA KASIH KERANA MENAIKAN KADAR KESESAKAN BLOG WA.....

5 comments:

eira said...

wow..1st time dgr nme dyorang di ubah suai..pape pon..pndngan eira sme cam awak..hehe

DIDA-SOBRIE-MISHA said...

hehehe...aku pon bosan giler dgn citer dorg..nntah ape2 nntah..ape yg direbut dgn jejai tu, bukannyer ensem ponnnnn..uwekkk

http://malayaterkini.blogspot.com/ said...

SILA KE BLOG SAYA KITA YG BINCANG

Anonymous said...

lu memang terer... :0

Fa-T said...

rebut pelir!