Murah.Gerek.Hari.Ini

Wednesday, July 11, 2012

romantik pada kaca mata Pn. Isteri?..

...erm....camne mau start?....rasa lama sudah tak jenguk....bz weh.....bz ngan Need For Speed......bz ngan kamera DSLR baru kan....bz ngan potosop.......dan tidak dilupakan jugak......bz memotong lemak terampai.....apa itu lemak terampai?.....apa beza lemak terampai dan lemak tepu?....nanti wa kasik pencerahan dengan luolzs sumer k......entri kalini wa mau sembang....mau kongsi sama lu sumer apa itu romantik pada kaca mata Pn. Isteri wa sekaligus merangkap Presiden Persatuan Pemilik Kalkulator Besar HakMilik Pejabat........

....kebiasaan....
yang selalu wa perati la.......bagi pihak isteri atau cewek (awek) la kan....klo bukan Ombak Rindu....mesti lagu Guruan Berkasih menjadik nada dering pilihan atau lebih dikenali sebagai 'Assign Ringtone' untuk para suami/kekasih hati.....bagi side lelaki plak....klo bukan lagu paling latest ni Dadali-Di Saat Aku Mencintaimu....mesti lagu Only You nyanyian Elvis Presley yang menjadik taruhan sebagai Assign Ringtone untuk para wanita agar dapat dikategori kan sebagai romantik....sweet-sweet gitu la.........ouchhhhhh...!!

...keluarbiasaan....
Ini wa tak perati pon.....wa dengar je.....ntah macam mana satu hari tu....wa pon tetibe terasa mau dengar Apakah Assign Ringtone untuk pemanggil seperti wa di talipon enset Pn. Isteri......?....wa mendail.....maka terpacul la irama melodi untuk wa.....hurmmmmm.....nak nangis pon ada rasa nye dalam hati ni.....sangat tragis.....nak senyum ada.....tapi lebih rasa nak nangis jerk....hati wa meronta-ronta......


luolzss kenal karektor kartun atas ni....lu ingat lagu dia camne?....itula lagu untuk wa......motif?.....Tidak dikenalpasti....wa masih tertanya-tanya.....tapi wa masih lom tanya pada Pn. Isteri......biarkan hati kecil wa menangis......kah kah kah kah... 

....untuk tatapan semua...!!!!..wa masih sakit hati....!!!!






3 comments:

nad said...

hahahahhaha....syok pe lagu tuh....

Murah Gerek said...

syiok hingga menyirap darah kan...kahkhakahhak

kayyana said...

dah tukar kan..